Badkamer verbouwen in Purmerend? Vertrouw op Eric Hulsman

Badkamer verbouwen Purmerend ? Wilt u uw badkamer laten verbouwen in Purmerend ? Neem dan Klussenbedrijf Eric Hulsman in de arm. Ik heb ruim 30 jaar kluservaring, met name op het gebied van badkamers. Wanden betegelen? Nieuwe toiletpot of geheel nieuwe badkamer? Een eigen ontwerp dat niet in de winkel te koop is? Hoe dan ook een schitterend eindresultaat als u mij uw badkamer laat verbouwen in Purmerend!

  • Kitwerk
  • Renovatie
  • Sanitair
  • Meubels
  • Lekkages
  • Tegelwerk

Badkamer verbouwen Purmerend

 

Badkamer verbouwen – topkwaliteit in Purmerend


Bij Klussenbedrijf Eric Hulsman is de klant koning: geen goedkope rommel of snelle oplossingen.  Integendeel. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en met mijn vakmanschap bent u verzekerd van jarenlang onbezorgd gebruiksplezier! Klussenbedrijf Eric Hulsman streeft ernaar dat u 100% tevreden bent met uw prachtige nieuwe badkamer. En mocht er toch iets zijn, dan mag u rekenen op mijn snelle service. Ik sta dan in no-time op de stoep om een eventueel ongemak te verhelpen.

Badkamer verbouwen Purmerend – zo werk ik


Hebt u een klus voor mij? Dan kom ik altijd eerst bij u langs. Ik luister naar uw wensen, bekijk de situatie en meet alles nauwkeurig in. Desgewenst geef ik u advies over leidingwerk, installatie, inrichting, etc. Voor de oplevering van uw karwei spreek ik vervolgens een totaalbedrag met u af. Gemiddeld ben ik met een badkamer 3 tot 4 weken bezig in mijn eentje. Houdt daar dus rekening mee. Het douchegedeelte is wel het eerste waarop ik mij richt en is indien nodig als eerste klaar. Als u akkoord gaat met mijn prijsvoorstel, volgt een officiële offerte, waarin alle afspraken helder zijn vastgelegd.

Voor de aanschaf van sanitair kan ik u verwijzen naar betrouwbare leveranciers. Ga niet over één nacht ijs, maar neem voldoende tijd om bij diverse bedrijven langs te gaan voor uw aankopen. Houdt u ook rekening met de levertijd van bepaalde producten. Pas dan als u tevreden bent en uw bestelling gedaan hebt, belt of mailt u mij voor de uitvoeringsdatum.

Een vrijblijvende offerte? Neem contact op

Wilt u uw badkamer laten verbouwen in Purmerend zonder kopzorgen? Bij Klussenbedrijf Eric Hulsman is uw verbouwing in goede handen. Ik werk vlot en netjes, ook op de momenten dat u zelf niet thuis bent. Laat uw gegevens achter op het contactformulier , dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Badkamer verbouwen Purmerend? Vertrouw op Eric Hulsman!

 
Sanitair, badkamer Purmerend - Klusbedrijf, badkamer Zaandam - badkamer verbouwen zaandam klusjesman purmerend klusjesman zaandam klusbedrijf hoorn klusbedrijf purmerend klusbedrijf zaandam timmerman purmerend timmerman hoorn timmerman zaandam