Uw klus in goede handen bij klusjesman Eric Hulsman Hoorn!

Klusjesman Hoorn ? Eric Hulsman is al jarenlang actief als klusjesman in Hoorn en omgeving. Ik leg mij toe op kleine en grote klussen voor particulieren en bedrijven en ben breed inzetbaar. Plafond witten? Badkamer verbouwen? Een timmerklus of leidingwerk? Klusjesman Eric Hulsman staat voor u klaar.

Alle klussen in Hoorn en omgeving verzorg ik tot in de puntjes! Als klusjesman ben ik aangesloten bij VLOK . Ondernemers die lid zijn van deze brancheorganisatie hechten waarde aan vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. U kunt erop vertrouwen dat uw klus goed en veilig gebeurt. Ook als u er tijdens de werkzaamheden zelf niet bent!

  • Breed inzetbaar
  • Zeer ervaren
  • Nette manier van werken
  • Afspraak = afspraak
  • Vlotte oplevering
  • Gratis offerte

klusjesman Hoorn  

Klusjesman Hoorn met tevredenheidgarantie

Een perfect eindresultaat , daar ga ik voor. Ik ga door totdat ik zelf 100% tevreden ben met de oplevering, al kost het me meer tijd dan ik van tevoren ingeschat heb. “Kost dat mij dan meer geld?”, vraagt u zich natuurlijk af. Het antwoord is NEE, want ik maak gebruik van vaste prijzen per object of per vierkante meter.

Mijn werkwijze – betrouwbaar en secuur

Hebt u een klus voor mij? Dan kom ik altijd eerst bij u langs. Ik luister naar uw wensen en bekijk de situatie. Voor de oplevering van uw klus spreek ik vervolgens een totaalbedrag met u af. Als u akkoord gaat met mijn prijsvoorstel, volgt een officiële offerte, waarin alle afspraken zijn vastgelegd. U weet waar u aan toe bent en ik ook. Duidelijker kan het niet. U bestelt vervolgens de materialen bij de leverancier(s), laat het afleveren en ik ga ermee aan de slag. Bepaalde inkopen kan ik voor u doen en kleine materialen en gereedschap neem ik zelf mee.

Een vrijblijvende offerte? Neem contact op

Wilt u uw klus uitbesteden? Op mij kunt u bouwen! Laat uw gegevens achter op het contactformulier , dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag bespreek ik met u welke werkzaamheden ik voor u mag verzorgen en wanneer. Vertrouw uw verbouwing, onderhoud of reparatie toe aan een professional: klusjesman Eric Hulsman in Hoorn!

 
Sanitair, badkamer Purmerend - Klusbedrijf, badkamer Zaandam - badkamer verbouwen zaandam klusjesman purmerend klusjesman zaandam klusbedrijf hoorn klusbedrijf purmerend klusbedrijf zaandam timmerman purmerend timmerman hoorn timmerman zaandam