Werkgebied

Het liefst werk ik binnen een radius van 30 kilometer vanaf Purmerend. Incidenteel wil ik ook wel daarbuiten gaan, mits het een grotere klus betreft.

Mocht u van mijn diensten gebruik willen maken kunt u mij bellen, mailen of faxen. U kunt ook gebruik maken van het formulier onder Contact op deze website.

Ik kom na afspraak bij u langs en wij bespreken de klus. Ik gebruik een speciaal opdrachten formulier, dat is uitgegeven door VLOK. Alles noteer ik, waarna u ondertekent. Komt er meer- of minder werk, dan noteer ik dat op het formulier.

Na een calculatie kan ik met u een aanneemprijs afspreken, deze prijs is exclusief materialen. Wel stel ik u regelmatig op de hoogte van deze bijkomende kosten. U krijgt van mij bij het eerste bezoek ook de uit-voeringsvoorwaarden van VLOK uitgereikt. Na de klus doorloop ik alles met u ten einde uw goedkeuring te krijgen.

De kwaliteit staat voorop, maar dat betekent niet dat de prijs extreem hoog is.

Het uurtarief 2011/2012 voor particulieren van Klussenbedrijf Eric Hulsman bedraagt:

 • € 47,60 inclusief 19 % BTW. (€ 40,- exclusief BTW.)

 • de facturering vindt wekelijks plaats op basis van de gewerkte uren en het gebruikte materiaal.

 

Vraag naar de speciale kortingen voor 55+ met een kleine beurs.

 
Sanitair, badkamer Purmerend - Klusbedrijf, badkamer Zaandam - badkamer verbouwen zaandam klusjesman purmerend klusjesman zaandam klusbedrijf hoorn klusbedrijf purmerend klusbedrijf zaandam timmerman purmerend timmerman hoorn timmerman zaandam